Vekil Acar ve İl Başkanı Kök İftar Konuğu Oldu

19Her akşam iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in dünkü konukları CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri, ile CHP`nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri oldu.

Milletvekili Gürkut Acar ve Devrim Kök, Başkan Sözen ile birlikte iftar çadırındaki kuyruğa girerek yemeklerini aldı.Birlikte dualar edilip iftar sofrasına oturuldu. Başkan Sözen, daha sonra konuklarını Manavgat Belediyesi`nin standında ağırlayarak onlarla bol bol sohbet etti. Sohbette neşeli anlar yaşandı. Başkan Sözen, belediyenin iftar sofralarının herkese açık olduğunu belirterek tüm halkı Ramazan akşamlarında birlikte oruç açmaya davet etti.