BAŞKAN SÖZEN’DEN KADIN 1000 SAĞLIK ÇALIŞANI KADINA 8 MART

BAŞKAN SÖZEN’DEN KADIN 1000 SAĞLIK ÇALIŞANI KADINA 8 MART HEDİYESİ

Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Devlet Hastanesi, sağlık ocakları ve özel hastanelerde görev yapan toplam 1000 sağlık çalışanı kadına hediyeler armağan etti

HEDİYE PAKETLERİNİ TOROS KADINLARI HAZIRLADI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde pandemi sürecinde büyük özveriyle sağlık sektöründe çalışan kadınları unutmadı. Başkan Sözen, Manavgat’ta, Devlet Hastanesi, sağlık ocakları ve özel hastanelerde görev yapan toplam 1000 sağlık çalışanı kadına yine TOROS KADINLARI tarafından hazırlanan hediye paketlerinden armağan etti. Hediye paketlerinde Toros Kadınlarının el emeği göz nuru ile hazırladığı ev eriştesi, reçel, şal, dikiş kutusu, krem gibi malzemeler yer aldı.

SÖZEN’DEN DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET

Başkan Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde sabah saatlerinde Manavgat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek kadın sağlık çalışanlarına 8 Mart hediyelerini takdim etti. Önce Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar’ı ziyaret eden Başkan Şükrü Sözen, daha sonra acil servis ve polikliniklerdeki kadın hekim ve sağlık çalışanlarını tek tek gezdi. Özellikle pandemi sürecinde büyük özveri ve emekle çalışarak halk sağlığını koruyan kadın çalışanlarına teşekkür eden Başkan Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günlerini de kutladı.

KARANFİL DAĞITIMI

Manavgatlı tüm kadınları da unutmayan Başkan Şükrü Sözen, Cumhuriyet Meydanı’nı altındaki sergi alanında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 1 günlüğüne kurulan Toros Kadınları Emek Pazarı’nı ziyaret etti. Burada tezgahları tek tek gezen Başkan Şükrü Sözen, karanfil hediye ederek kutlama yaptı. Bu arada Cumhuriyet Meydanı üzerinde kurulan Manavgat Belediyesi standında da Manavgatlı kadınlara 5000 adet karanfil belediye çalışanları tarafından dağıtıldı.

ANLAMLI ÇALIŞMA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pandemi sürecinde gecelerini gündüzlerine katarak çalışan kadın sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını dile getirdi. Başkan Sözen, “ Özellikle bu zorlu süreçte, evlerinden ailelerinden günlerce uzakta kalarak, gece gündüz çalışarak toplum sağlığını korumaya çalışan kadın sağlıkçılarımızı unutamazdık. Doktoruyla, hemşiresiyle, sağlık görevlisiyle onlara minnettarız. Anlamlı olması için de Toros Kadınlarımızı projemize dahil ettik. Toros Kadınlarımızın karınca kararınca üretimlerini onlardan satın alarak sağlık çalışanı kadınlarımıza armağan ettik. Böylece pandemi sürecinde tezgah açamayan Toros kadınlarımıza da katkı sağlamış olduk. Kadın emeğinin olduğu heryer daha da güzelleşiyor. Tüm kadınlarımız her şeyin en iyisi ve en güzeline layık, Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum” dedi.