MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN MAVİ BAYRAKLI PLAJLARI

Manavgat Belediyesi’nin Mavi Bayraklı plajları olan Sorgun Boğaz- Sorgun Çamiçi- Kızılot, Evrenseki ile Antik Side içerisinde yer alan Nar 1- Nar 2 ve Nar 3 halk plajları, yerli ve yabancı ziyaretçilerin gözdesi oldu.

KIZILOT (1)

Manavgat Belediyesi tarafından hizmete açılan halk plajları, yaz aylarının gelmesiyle birlikte halkın ilgi odağı oldu. Manavgat Belediyesi’nin mavi bayrakları halk plajları olan Sorgun Boğaz- Sorgun Çamiçi, Kızılot, Evrenseki, Side Nar 1, Nar 2 ve Nar 3 sahillerine gelen ziyaretçiler, ferah, temiz, güvenli, ucuz ve hijyenik bir ortamda keyifli vakit geçiriyor. Manavgat Belediyesi halk plajlarında Bay ve Bayan WC’ler, şezlonglar, kafeterya ve duşlar ise 7-24 temiz ve kullanılabilir şekilde halka açılıyor. Ayrıca, gelen misafirlerin güvenliğini sağlamak amacıyla Manavgat Belediyesi’nin cankurtaranları da sürekli olarak görev yapıyor. Vatandaşlar, böylesine kaliteli bir hizmetin kente değer kattığını belirterek halkçı hizmet veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekibine teşekkür etti.

KIZILOT (2)

SÖZEN; “MANAVGAT’IN GÜZELLİKLERİ HALKA AİT”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın tüm doğal güzelliklerini sosyal yaşam alanlarına dönüştürerek kent halkıyla paylaştıklarını dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Dünya turizminde önemli yere sahip olan Antik Side içerisinde yer alan sahillerimiz ve eşsiz güzellikleri içinde barındıran Sorgun, Kızılot ve Evrenseki içerisinde yer alan plajlarımız, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Plajlarımızın hizmete girmesiyle birlikte bölgelerimize değer kattık. İnsanlarımız, bu sosyal alanlara gelerek aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebiliyor, temiz ve güvenli bir şekilde hizmetini alabiliyor. Manavgat’ımızın tüm doğal güzellikleri halkımıza ait. Manavgat Belediyesi, halkın ve turizmin yararına olan tüm hizmetleri yerine getirmeye devam edecektir. Tüm halkımızı plajlarımızda keyifli vakit geçirmeye davet ediyorum” dedi.

EVRENSEKİ (1)

KIZILOT (6)