MANAVGAT BELEDİYESİ EĞİTİM KURUMLARINDAN MUHTEŞEM YIL SONU GÖSTERİSİ

Manavgat Belediyesi’ne bağlı eğitim kurumlarının organize ettiği kutlama programı kapsamında Çocuk Kültür Merkezi, Engelli ve Çocuk Aktivite Merkezi, Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Side Gençlik Merkezi’nin 7-14 yaş aralığında ki 368 öğrencisi, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen; Yıl Sonu Gösterisi ve Yıl Sonu Sergisi etkinliği yoğun izleyici katılımıyla gerçekleşti.

DSC_2478

Yıl Sonu Gösterisi ve Yıl Sonu Sergisi öğrencilerin dönem içerisinde yaptıkları resimlerin sergi açılışıyla başladı. Açılışı Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’yı temsilen başkan yardımcıları Mustafa Öztürk ve Engin Tüter, birim müdürleri, öğretmenler ve veliler gerçekleştirdi. Öğrenciler, muhteşem etkinlik için hazırladıkları skeç, dans, jimnastik ve şiir gösterilerini izleyicilere sergiledi.

DSC_2522

Öğrencilerin performansı izleyenlerden tam not aldı. Manavgat Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Öztürk Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumlarında öğrenim gören çocukların çok yönlü bir şekilde geleceğe hazırlandığını belirtti. Öztürk “Belediye Başkanımız Niyazi Nefi Kara’nın hepinize selamı var. Bugün burada çocuklarımızın çalışmalarını izlediğimiz özel günde sizlerle bir arada olmaktan belediye olarak, başkanlık olarak mutluluk duyuyoruz. Öncelikle bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği bu yolda bizlerde çocuklarımızın geleceğe umutla bakabilmesi için çalışıyoruz. Çocuklarımızın bilinçli bir eğitim almasını ve kişisel gelişimlerini en iyi şekilde tamamlanmasını oldukça önemsiyoruz, onlar bizim geleceğimiz. Bugün burada sergilenen resimlerden, dans gösterilerine, çalınan müziklerden, yapılan el işlerine kadar her bir çalışma çocuklarımızın ne kadar yetenekli ve yaratıcı olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Onların bu başarıları bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu akşam bizlere unutulmaz gösteriler sunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Sevgili çocuklar sizlere güveniyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz, yolunuz açık olsun” dedi.

DSC_2537

DSC_2612