Güncel Haberler Sayfa 7

MANAVGAT’IN SULTANLARI DOLUDİZGİN

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Manavgat’ın Sultanları, 5 maçtan 4’ünü galibiyetle tamamladı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BEKİR ÇALIŞKAN ANISINA FUTBOL TURNUVASI

Efsane antrenör rahmetli Bekir Çalışkan, Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği futbol turnuvasıyla anıldı.

MANAVGAT’TA MUHTEŞEM 100. YIL KUTLAMASI

Manavgat halkı Cumhuriyetin 100. Yılını Manavgat Belediyesi’nin düzenlediği muhteşem etkinliklerle kutladı. Fener Alayı için Cumhuriyet Meydanı’nda ellerinde meşale ve bayraklarla toplanan 10 binlerce Manavgatlı coşkulu bir şekilde yürüdü.

MANAVGAT’TA CUMHURİYET’İN 100. YILINDA HALK DANSLARI COŞKUSU

Manavgat Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılını coşkuyla kutlamak amacıyla hazırladığı programlarda, 12 ülkeden Manavgat’a gelen Uluslararası Halk Dansçıları da etkinliklerde yerini aldı.

TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen “100. Yılda Cumhuriyet” temalı 4.Uluslarası Taş Heykel Sempozyumu, heykeltraşların eserlerini tamamlamasının ardından kapanış töreniyle sona erdi.

CUMHURİYET’İN 100. YILINI PEDAL ÇEVİREREK KUTLADILAR

Manavgat Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Manavgat Şubesi (ADD), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle “Cumhuriyet İçin Pedal Çevir” etkinliği düzenledi.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KURUMLARI’NDA 100. YIL COŞKUSU

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu ve Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı’nı, muhteşem etkinlikler düzenleyerek kutladı.

BAŞKAN SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

CUMHURİYET VAROLUŞ NEDENİMİZDİR, VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Cumhuriyet, yüce milletimizin sarsılmaz bir iradeyle elde ettiği zaferin ardından yükselen değer olarak bizleri kucaklamıştır.