Güncel Haberler Sayfa 15

İ’TE KAKA TİYATRO OYUNU İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat buluşmaları kapsamında izleyiciyle buluşturduğu “İ’TE KAKA Bİ DÜNYA HİKAYE” tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

BOY ATLAYAN PEHLİVANA COŞKULU KARŞILAMA

622. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Teşvik-2 boyunda 3. Olarak Tozkoparan boyuna yükselen Manavgatlı Mehmetbaşkan Bozkurt, Manavgat halkınca coşkulu bir şekilde karşılandı.

BAŞKAN SÖZEN, SİDE ESNAFININ ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side esnafının ulaşım sorununu kökünden çözdü. Antik Side içerisinde esnaflık yaptığını belgeleyen esnaflar, belediyenin verdiği kartla Sidem Way transfer araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SİDE’DE MUHTEŞEM LİMAN FESTİVALİ

Manavgat Belediyesi’nin dünyaca ünlü Antik Side’de 5-6 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği “Antik Side Liman Harbour Festivali” muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti

MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN MANBİS UYGULAMASI YENİLENDİ

Manavgat Belediyesi’nin, hayata geçirdiği MANBİS (Manavgat Belediyesi Bisiklet Kiralama Sistemi) uygulaması, yenilenerek bisiklet severlerin kullanımına açıldı. MANBİS’lerden özellikle gençler ve çocuklar yoğun bir şekilde yararlanmaya başladı

BAŞKAN SÖZEN SİDE ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye’ye örnek olacak büyük değişim ve dönüşüm çalışmalarının gerçekleştirildiği dünyaca ünlü Antik Side’de esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Side Kültür Evi’nde düzenlenen toplantıya, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Özcan, belediye başkan yardımcıları Levent Ardıç, Mustafa Ceylan, İsmail Hakkı Ödevoğlu, Hakime Yılmaz, Semra Öztürk, Zabıta Müdürü Turgay Şalgam, Side Zabıta Amiri İbrahim İşbilir, Side esnaf temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli hemşehrilerim,

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ATA GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha önceden Manavgat Belediye Başkanlığı yapan babası İbrahim Sırrı Sözen ve dede Şükrü Sözen’in belediye çalışanlarıyla iş yerinde bayramlaşma geleneğini bu yıl ki Kurban Bayramı öncesinde de sürdürdü.