Güncel Haberler Sayfa 13

RAUF DENKTAŞ KÖPRÜSÜ Ve BALIK HALİNDE SONA GELİNDİ

RAUF DENKTAŞ KÖPRÜSÜ VE BALIK HALİNDE SONA GELİNDİ

Manavgat Belediyesi, Rauf Denktaş Yaya Köprüsü düzenlemeleri ve Manavgat Balık Hali yapım çalışmalarında sona adım adım yaklaşıyor. Belediye ekipleri, son olarak Rauf Denktaş Müze Köprüsü’nün düzenlemesini tamamlayıp kullanıma açarken, modern Balıkhane yapımı çalışmalarına ise hız kesmeden devam ediyor. Manavgat’ın eşsiz ırmak manzarasını proje ile bütünleştiren Manavgat Belediyesi, Rauf Denktaş Köprüsü üzerinde dinlenme alanları, seyir terasları, engelli asansörleri ve peyzaj düzenleme çalışmalarını hayata geçirdi.

VATANDAŞ MERMER OCAĞI İÇİN DİRENİŞTE

Yapılması planlanan mermer ocağına karşı çıkan vatandaşa destek olmak amacıyla Kırkkavak mahallesine giden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: "bu konudaki duruşumuzu bildikleri için kimse mermer ocağı veya taş ocağı yapımı için bizden izin ve görüş istemedi." dedi

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDELERE 460 SOBA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, yangınzede vatandaşların kış aylarında üşümemeleri için yaptığı soba destekleri devam ediyor. Bugüne kadar toplam 460 adet kuzine soba yangınzede vatandaşlara teslim edildi.