Güncel Haberler Sayfa 13

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YILSONU SERGİSİ

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi’nde el sanatları kursu gören 1000 kadın kursiyer, Atatürk Kültür Merkezi’nde yıl sonu sergisi düzenledi. 11-15 Mayıs Tarihleri arasında gezilebilecek serginin açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN PERAKENDE VE DENİZKENT’E PARK

Manavgat Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında Perakende ve Denizkent mahallelerinde park yapım çalışmasını tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların gönüllerince oynayabileceği parkı kısa sürede tamamlayarak hizmet sundu.

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarıyla, işyerlerini ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bozmadı. Başkan Şükrü Sözen, tüm birimleri ziyaret ederek çalışanların hem Ramazan Bayramlarını hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini kutladı.

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

Bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.Ramazan ayı, toplumumuzdaki paylaşma, dayanışma, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmemize vesile olmuştur.