YILIN BABASI BAŞKAN AMCA

YILIN BABASI BAŞKAN AMCA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nde eğitim gören miniklerin Babalar Günü'nü ve karne heyecanına ortak oldu. Kreşte eğitim alan minikler tarafından ''Yılın Babası'' seçilen Başkan Sözen, yakında eğitim vermeye başlayacak olan Kültür Merkezi'nide inceledi.

EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞANDI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'nin bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocukların gelişimini ve eğitimini düşünerek hizmete açtığı Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nde bugün Babalar Günü ve karne heyecanı vardı. Miniklerin bu heyecanına ortak olmak için kreş ziyaretinde bulunan Başkan Sözen, çocuklarla eğlenceli dakikalar yaşadı. Tek tek sınıfları gezen Başkan Sözen'i karşılarında gören minikler mutluluklarını sarılarak gösterdi. Babalarına hediyeler hazırlayan minikler Başkan Sözen'i de unutmayarak hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.

YILIN BABASI ŞÜKRÜ SÖZEN

Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nde eğitim alan minikler tarafından yılın babası seçilen Başkan Sözen, yakında eğitim vermeye başlayacak Çocuk Kültür Merkezi'ni de inceledi. 500 öğrenci kapasiteli kültür merkezi, 7-14 yaş arası öğrencilere 8 farklı branşta ücretsiz yaz kursu verecek. Verilecek kurslar hakkında bilgi alan Başkan Sözen, '' Belediyecilik anlayışımız itibarıyla insan odaklı çalışma sürecimizin bir getirisidir ki, her zaman projelerimizde öncelikle gençlerimizi ön planda tutmaya çalıştık. Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı ve gençlerimizin gelişimlerinde büyük önem taşıyan bu zamanlarında onların yanında olmak en önemli görevimiz. Karnelerini alan tüm minik öğrencilerin gözlerinden öper, tüm babaların ise Babalar Günü'nü kutlarım'' dedi.