BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN MANAVGAT’IN GURURU OLDU

BAŞPEHLİVAN SERHAT GÖKMEN MANAVGAT’IN GURURU OLDU

Manavgat Belediyesi Başpehlivanı Örümcek Adam lakaplı Serhat Gökmen, 3. Çanakkale Umurbey Belediyesi Yağlı Güreş Festivali'nde tüm rakiplerini yenerek başpehlivan oldu.

Manavgat Belediyesi başpehlivanı ve Örümcek Adam lakaplı Serhat Gökmen, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesi Yağlı Güreşleri finalinde Serik Belediyesi güreşçisi İsmail Koç ile karşılaştı. Serhat Gökmen, rakibini yenerek Çanakkale Umurbey Yağlı Güreşleri başpehlivanı unvanını kazandı. Manavgat Belediyesi güreşçisi Serhat Gökmen’in elde ettiği başarı, Manavgat halkını oldukça sevindirdi. Başarılı pehlivan Gökmen geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da yapılan güreşlerde Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz’le final yaparak 2’incilik elde ederken, İstanbul Gebze Hünkar Çayırı Güreşlerinde de başarılı çıkarak 3’üncülüğü kazanmıştı. Gökmen, hedefinin Kırkpınar’da Başpehlivan olarak altın kemer almak olduğunu söyledi.

+ŞAMP¦-YON G+£RE+Ş+ç¦-LER (2)

SÖZEN TEBRİK ETTİ

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başpehlivan Serhat Gökmen'ni kutlayarak, Er meydanlarının yıldızı olarak gördüğü güreşçinin başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi. Başkan Sözen, ''Güreşçimiz azmi, disiplini, çalışkanlığı ve kişiliğiyle Türkiye'nin örnek sporcularından birisidir. Manavgat'a yaşattığı bu güzel mutluluk için başta antrenörümüz Abdullah Seçim olmak üzere Serhat Gökmen ve tüm sporcularıma teşekkür ederim. 25 Eylül’de yapılacak olan Manavgat güreşlerimize de ata sporumuzu yaşatmak adına tüm halkımızı davet ediyorum'' dedi.