MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN DENETİMLERİ

20160610_153557

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN DENETİMLERİ

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ramazan ayı nedeniyle fırınlara yönelik kontrollerini daha da sıklaştırdı.

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle yaptığı denetimleri sıklaştırdı. Unlu mamuller, dondurma ve pasta üretimi yapan işyerleri, un deposundan satış yerine, işçilerin giyiminden temizliğine, sağlık karnelerinden pidenin gramajına kadar bir çok yönden denetlendi. Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri, fırınların özellikle imalathane kısımlarını gezdi. Buralarda görülen olumsuzluklarla ilgili rapor tutan ekipler, bazı işyerlerine cezai işlem uyguladı

20160609_094344

HALK SAĞLIĞI ÖNEMLİ

2 zabıta memuru, 1 gıda mühendisi ve 1 sivil memurdan oluşan denetleme ekibi, çalışmalarının Ramazan ayından sonra da hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ''Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda hizmet alabilmeleri amacıyla belediye ekiplerimize ilgili talimatları verdik. Ramazan ayının da gelmiş olması nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alarak özellikle gramaj ve hijyen konusunda denetlemeler gerçekleştirildi. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir” dedi.

20160610_102949

20160610_110402