MANAVGAT’TA PLAJ FUTBOLU HEYECANI 12-17 TEMMUZDA BAŞLIYOR

MANAVGAT'TA PLAJ FUTBOLU HEYECANI (2)

MANAVGAT’TA PLAJ FUTBOLU HEYECANI 12-17 TEMMUZDA BAŞLIYOR

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı 2016 sezonu 12-17 Temmuz'da Boğaz Otel'de yapılacak.

Manavgat Belediyesi, plaj futbolunun Türkiye çapında ses getirmesi ve eksiksiz bir şekilde yapılması amacıyla Boğaz Otel'de düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl 6'ıncısı yapılacak TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı karşılaşmaları 11 Temmuz'da TFF yetkililerinin ve takımların katılacağı eğitim toplantısı, kura çekimi ve kokteyl ile başlayacak. Plaj futbolunda 12-14 Temmuz tarihlerinde ön eleme maçları oynanacak. Yarı final ve final müsabakası ise 16-17 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Maçlar turnuva boyunca her akşam Saat 18.30'da başlayacak. Gece boyunca plajda çeşitli etkinlikler de yer alacak.

TURİZME CANLILIK KATACAK

TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı karşılaşmaları, bu yıl da Manavgat sahillerinde renkli görüntülere sahne olacak. Plaj futbolu tutkunlarının bütün bir yıl boyunca iple çektiği futbol şöleni, kente renklilik katarak turizme de canlılık getirecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını ve futbolseverleri, Boğaz Otel önündeki muhteşem güzellikteki sahilde plaj futbolu müsabakalarını izlemeye davet etti.

DEN_1268

SPORDA ÖNCÜ BİR KENT OLACAĞIZ

Manavgat Belediyesi olarak Türkiye çapında ses getiren bir organizasyon olan TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı'nı farklı bölgelerde yapma kararı aldıklarını söyledi. Başkan Sözen, " Manavgat'ımızı sporda öncü bir kent yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu çalışmaların bir tanesi de ise plaj futbolu turnuvasıdır. 6 yıldır düzenlenen turnuvaya tüm Manavgat plaj futbolunun heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi.

DEN_1627