YETERSİZ BAKİYE’DE KAHKAHA TUFANI

YETERSİZ BAKİYE’DE KAHKAHA TUFANI

Manavgat Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında izleyici ile buluşan ''Yetersiz Bakiye'' oyunu seyircileri kahkahalara boğdu.

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı'nın başrollerini oynadığı tiyatro gösterisini izlemeye Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Manavgat halkı katıldı. Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği oyun; gereksiz harcamalar yapan evli bir çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonucu gelişen komik olayları anlatıyor. İkiliye eşlik eden Eylül Öztürk ve Tuncay Tuncalp'in de başarılı performans gösterdi. Hemen hemen her replikte izleyicileri güldürmeyi başaran oyunculara, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek çiçek takdim etti.