MANAVGAT’TA COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

MANAVGAT’TA COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. Yıl dönümü, Manavgat’ta fener alayı ve havai fişek gösterileriyle kutlandı. Manavgat Belediyesi’nin organize ettiği etkinliklerde Manavgat halkı akşam saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.

Özellikle gençler ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda Manavgat Belediyesi’nin dağıttığı meşale ve bayraklarla coşkulu bir şekilde marşlar söylendi. Kutlamalara Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Sivil Toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Manavgat halkı katıldı. Başkan Sözen’in önderliğinde ellerinde meşale ve bayraklarla yürüyüşe geçen Manavgatlılar, Atatürk ve Yaşasın Cumhuriyet sloganları attı.

586A9520

Gençlerin taşıdığı dev Türk bayrağı ise herkesi duygulandırdı. Yapay Şelale Kavşağından tekrar dönüş yapan Manavgatlıların yürüyüşü Atatürk Kültür Merkezi’nde son buldu. Manavgat Belediyesi, yürüyerek AKM’ye gelen coşkulu vatandaşları, havai fişek gösterisi ile karşıladı. Uzun süre devam eden havai fişek gösterisini izleyen Manavgatlılar, coşkulu bir şekilde bayraklarını sallayıp marşlar söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet, Atatürk ve Türk toplumuna kazandırdığı değerlerleri her zaman hatırlamaya ve genç nesle hatırlatmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözen, yürüyüşe katılan Manavgat halkına duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşlar ise, böylesine anlamlı bir günde, güzel bir organizasyonla milli duyguları yaşatan Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

586A9592

586A9604