MANAVGAT BELEDİYESPOR LİGİN İLK YARISINI NAMAĞLUP TAMAMLADI

DNZ_7060

MANAVGAT BELEDİYESPOR LİGİN İLK YARISINI NAMAĞLUP TAMAMLADI

Süper Amatör Merkez Doğu gurubunda 8. Haftada Manavgat Belediyespor namağlup unvanını korudu. Antalya ASAT Gençlikspor ile Manavgat Belediyespor arasında geçen karşılaşma 3-1'lik Manavgat Belediyespor galibiyeti ile sonuçlandı.

Sezon başından bu yana yenilgisiz bir şekilde yoluna devam eden Manavgat Belediyespor ilk yarının son maçında da liderlik koltuğunu korumayı başardı.

6 Kasım Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelen takımların mücadelesini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkı ve çok sayıda spor sever izledi. Kıran kırana çekişmelere sahne olan ligin ilk yarısı Önümüzdeki hafta oynancak olan maçlarla sonlanacak.Maç fazlası bulunan Manavgat Belediyespor önümüzdeki haftayı bay geçecek.

DNZ_7090

DNZ_7135

ADİL ARICI'DAN GOL ŞOV

Manavgat Belediyespor'da kaptanlık pazu bandını takan isim olan Adil Arıcı ligin ilk yarısında attığı 11 golle Manavgat Belediyespor taraftarının gözbebeği oldu. ASAT Gençlikspor karşısında 9. Dakikada gol perdesini aralayan Adil Arıcı, 19. ve 68. dakikalarda da fileleri havalandırarak hattrick yaptı. ASAT Gençlikspor'un tek golünü ise 33. dakika da Umutcan Bertan'dan geldi. Ligin ikinici yarısına 27 Kasım Pazar günü onanacak Etibank Ferrokrom spor maçıyla başlıyacak olan yeşil beyazlıların, Manavgat Atatürk Stadyumu'nda liderlik koltuğunu bırakmamak için gece gündüz çalışmalara devam edeceği belirtildi.

DNZ_7100

DNZ_7118