Gökçe;``Başkan Sözen`den Çok Şey Öğrendim

25Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Belediye Başkanlığı görevine iade edilen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe`yi makamında ziyaret etti.

Söz verdiği gibi,görevine başladığı zaman Belediye Başkanı Gökçe`yi yoğun iş temposuna rağmen ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Sözen,Gökçe`ye görevinde başarılar diledi. Sözen,``Uzun ve zorlu sürecimde Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ile çok güzel dostluk kurduk.Kendisi bilgi ve ilim sahibi bir insan.Bilgi paylaşımında bulunduk.Hasan Gökçe, genç yaşına rağmen bilgi hazinesi ve beyefendi kişiliği ile göz dolduran bir belediye başkanı.Görevine döndüğü için makamında ziyaret ediyorum. İkimizin de adalete olan inancımızdan hiçbir sapma olmadı.Geriye dönüp bakmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz.Cuma gün hafta sonu tatiline çıkmış,pazartesi günü geri dönmüş gibi düşünerek çalışmalıyız`` dedi.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in kendisini ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ise``Şükrü Sözen Başkanımdan hem insani hem idari konularda çok şey öğrendim.Partilerimizin farklı olması hiçbir şeyi değiştirmez.Biz abi kardeşiz. Zaman ayırıp bizi ziyaret ettiği için çok mutlu oldum.Ben de Başkanıma bundan sonraki görevinde üstün başarılar diliyorum`` dedi.