Alevi Derneklerinden Başkan Sözen`e Ziyaret

19Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in dünkü konukları Alevi Kültür Dernekleri ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği üyeleri oldu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in dünkü konukları Alevi Kültür Dernekleri ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği üyeleri oldu.Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rahmi Arslan ve dernek üyelerinden oluşan kalabalık bir grup ziyaretinde Başkan Sözen`e görevinde başarılar dileyerek Perşembe Pazarı`nda düzenleyecekleri aşure gününe davet etti.

Dernek üyelerini büyük nezaketle toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen ise,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi,kutsal ayın rahmet ve bereket getirmesini diledi. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Ayten Sevinç ve dernek üyeleri de Başkan Sözen`le uzun uzun sohbet ederek yine önümüzdeki günlerde yapacakları aşure gününe davet etti.