Mesire Alanında Temizlik Harekatı

17Manavgat Belediyesi`ne ait Boğaz Mevkii`nde bulunan Mesire alanı,Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatıyla, temizleniyor.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, muhteşem güzelliği ile kış aylarında da yerli halkın yanı sıra yabancı turistlerin vazgeçemediği piknik alanlarından birisi olan Mesire Alanı`nda adeta temizlik harekatı başlattı.

Temizlik kapsamında piknik masaları yıkanıyor, yerli mangallar özel aletlerle kazındıktan sonra sabunlu sularla yıkanarak pislikten arındırılıyor. Mangalların dışında orman içine atılan çöpler de titizlikle toplanarak, mesire alanı vatandaşların kullanımına hazırlanıyor.

Tüm Manavgat halkının güvenli bir şekilde ve rahatça kullandığı mesire alanında temizlik uygulamalarının rutine bağlandığını dile getiren belediye yetkilileri, vatandaşa hijyenik ortamların sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek,halkımızdan da piknik alanına çöp atılmaması konusunda da uyarıda bulundu.