Başkan Sözen`in Desteği İle Şifa Bulacak

Resim 1

Kalçasındaki rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen genç kadın, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in maddi, manevi desteği ile ameliyat olarak eski sağlığına kavuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, küçük yaşta geçirdiği kaza nedeniyle kalçasından rahatsızlandığı için yürümekte zorluk çeken 30 yaşındaki Vesile Balcı isimli genç kadının ameliyat masraflarını kendi imkanlarıyla karşılayarak yardım elini uzattı.

Daha önce bir ameliyat geçirmesine rağmen bir türlü iyileşemeyen genç kadın önceki gün Sevgi Hastanesi`nde büyük bir operasyon geçirdi. Başkan Sözen, Vesile Balcı`yı hastane odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Rahatsızlığı nedeniyle çok sıkıntılı günler geçirdiğini belirten genç kadın, Başkan Sözen`e maddi manevi desteği için teşekkür etti. Genç kadın,``Küçük yaşta geçirdiğim kaza nedeniyle kalçamdan rahatsızlandım. Yürüyemez hale gelmiştim. Ameliyat olmama rağmen bir türlü iyileşememiştim. Maddi imkansızlıklarım nedeniyle ikinci ameliyatımı olamıyordum. Başkanımın desteği ile yeniden ameliyat olduğum için çok mutluyum. Şimdi yeniden sağlığıma kavuşacağım için çok mutluyum. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum``dedi. Başkan Sözen ise ameliyat hekimlerinden genç kadının sağlık durumunu öğrendi, kısa zamanda iyileşip düzgün yürüyebileceğini öğrenince ise çok sevindi.