Sözen`den İşitme Engelliler Futbol Takımı`na Yemek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,Konya İşitme Engelliler Futbol Takımı`nı 2-1 yenerek başarılarını bir kere taçlandıran Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı`nı,Boğaz Otel`de verdiği yemekle ödüllendirdi.

Bu yıl Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi`nde mücadele eden ve 4 maçta hiç yenilgi almayan 25 kişilik takımın oyuncuları yemeğe aileleri ile birlikte geldi.Başarılı futbolcuları Boğaz Otel`de Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek ve Otel Müdürü Ali Balcı ağırladı.İşitme Engelliler Takımı`nın maçını Side Atatürk Stadı`nda da başından sonuna kadar takip eden Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise,yemek sırasında geldi.

Takımı sürekli destekleyen Başkan Sözen,futbolcuların alkışları eşliğinde karşılandı.Başkan Sözen, takımın başarılarından dolayı futbolcuları ve onlarla birlikte olarak destekleyen ailelerini tekrar tebrik etti.Karşılaşmayı büyük bir heyecan içinde takip ettiğini ve elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Sözen, belediye olarak takımın sürekli destekleneceğini söyledi.

Başkan Sözen,``Takımın başarılarını sürekli takip ediyorum.Geçen yıl 2. ligte mücadele ederken bu yıl 1.lige çıkan takımımızı tebrik ediyorum.4 maçta hiç yenilgi almamışlar.Bu yıl takımımızı 1.lig şampiyonu olarak görmek en büyük dileğimiz.Bunun için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız``diye konuştu.