Belediyeden Yaz Öncesi Sivrisinek Önlemi

Manavgat Belediyesi, vatandaşların ve tatilcilerin problem yaratan sivrisinekle mücadeleye sıcaklar artmadan önce Mart ayı itibariyle hız verdi.

2011 turizm sezonun yaklaştığı şu günlerde Manavgat Belediyesi vatandaşların ve tatilcilerin rahat ve huzurlu bir yaz geçirmeleri için sivrisinek ilaçlamalarına Mart ayında hız verdi. Belediye Temizlik işleri ekipleri cadde ve sokaklarda bulunan logarlar başta olmak üzere Sivri Sineklerin üreme alanları olan su birikintilerini de ilaçlamadan geçmiyor. Özellikle sivrisineklerin üreme alanları olan su birikintileri hızla ilaçlayan ekipler, sivrisineklerin kökünü kazıyıncaya kadar sivri ile mücadeleye devam edeceklerini söylediler. Uçkun ve larva çıkışına karşı ULV sistemiyle mücadele ettiklerini ifade eden Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, ``Turizm sezonu öncesinde her gün düzenli şekilde ilaçlama çalışması yapacağız. Her gün 19 mahallemizde ve ırmak kenarlarında ilaçlama yapıyoruz. Mart ayı itibariyle ilaçlama çalışmalarımızı daha geniş alana yaydık. Ekibimiz, ilaçlama çalışmamız hem gündüz hem de gece yapmakta``dedi.