ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR'İN İSMİ MANAVGAT'TA YAŞ

00002.MTS0

ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR'İN İSMİ MANAVGAT'TA YAŞATILACAK

Manavgat Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Side Ek Hizmet Binası meclis toplantı salonu da yapıldı. Side Ek Hizmet Binasında yapılan Eylül ayı meclis toplantısına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yıllık izinde olması nedeni ile oturuma Erşan Özden Başkanlık etti.

Meclis toplantısında alınan karar ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin Manavgat'ta yeni yapılan bir cadde, sokak veya parka verilmesi kararı alındı.17 Maddeden oluşan gündeme, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ ) yapılanması tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde, darbeci General Semih Terzi'yi alnından vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin Manavgat'ta yeni bir cadde, sokak veya parka verilmesi önergesi 18. Ek gündem maddesi gündeme eklendi. Şehit Ömer Halisdemir'in ismini yaşatmak amacı ile gündeme eklenen 18. Madde, oybirliği ile kabul edildi.

00002.MTS21

1268127_620x410