MANAVGAT BELEDİYESİ’DEN ENGELLİ VATANDAŞLARLA HUZUREVİN

DSC_7182

MANAVGAT BELEDİYESİ’DEN ENGELLİ VATANDAŞLARLA HUZUREVİNDEKİ BÜYÜKLERİMİZE PİKNİK

Manavgat Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşları topluma kazandırmak, sosyal ve kültürel yaşantılarına katkı sağlamak amacı ile Boğaz Otel'de piknik organizasyonu yaptı.

Manavgat Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılar ve Manavgat'ta yaşayan engelli vatandaşlar ''Haydi Dışarı Çık'' etkinliklerinin ikincisi olan piknikte bir araya geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de katılımı ile gerçekleşen organizasyonda yaşlı ve engelli vatandaşlar doyasıya eğlendi.

DSC_7142

Başkan Sözen'le bolca fotoğraf çektiren vatandaşlar, bu tarz etkinliklerin son dönemde artmasından mutlu olduklarını belirterek Başkan Sözen'e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Sosyal belediyeciliğe her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Sözen, ''Bugün burada dışarıda hayat var, haydi dışarıya çık projemiz kapsamında Huzurevi'ndeki büyüklerimizi ve 106 mahallemizde dışarıya çıkma imkanı bulamayan dostlarımızı engelli araçlarımızla transferini de üstlenerek, çok güzel bir ortamda piknikte buluşturduk. Birbirlerini göremeyen, bir araya gelemeyen insanların bir araya gelmesi çok güzel ortam doğuruyor. Anlatılmaz seviyede mutluyuz, bunu arttırarak devam edeceğiz'' dedi.

DSC_7144

DSC_7151