BAŞKAN SÖZEN’DEN KURSİYERLERE SON DERS ZİYARETİ

DSC_6968

BAŞKAN SÖZEN’DEN KURSİYERLERE SON DERS ZİYARETİ

İBRAHİM SÖZEN GENÇLİK MERKEZİ’NDE YAZ KURSLARI BİTİYOR, YENİ DÖNEM EKİM’DE

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde 2 aydır, ahşap boyama, resim, rölyef, İngilizce, Almanca ve Rusça yaz kurslarına devam eden çocuk ve yetişkin öğrencilerin son derslerini ziyaret etti.

Başkan Şükrü Sözen, kursiyerleri motive etmek, yaptıkları eserleri görmek ve gelecek hayatlarında onlara başarılar dilemek için yaptığı ziyarette, eğlenceli saatler geçirdi. Öğrencilerle keyifli sohbet yapan Başkan Sözen, küçük öğrencilerin çalışmalarına da eline fırçayı alarak katkıda bulundu.

DSC_6939

Ziyaret sonunda kursiyerler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Manavgat halkından büyük ilgi gören İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’ndeki 2 aylık hobi ve yabancı dil yaz kurslarında 450 öğrencinin eğitim aldığı belirtilirken, yeni eğitim döneminin ise Ekim ayında başlayacağı vurgulandı. Rusça, Almanca, İngilizce gibi dil derslerinin yanı sıra Rölyef, Kazaziye, Basit İğne nakışı, Ahşap Boyama, Resim, İğne oyası ve örgü kurslarının Ekim ayında başlayacağı açıklandı. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi yetkilileri, özellikle kadınlar için devam eden pilates kurslarına ilave olarak zumba ve latin dansları eğitimlerinin de yeni dönemde verileceğini söyledi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gençler, kadınlar ve çocukların kültür, eğitim ve sanat gelişimlerini önemsedikleri için 3 yıl önce İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’ni kente kazandırdıklarını söyledi.

DSC_6946

Gençlik Merkezi’ne gösterilen ilginin her geçen gün arttığını belirten Başkan Sözen, açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 bin öğrencinin merkezden eğitim aldığını vurguladı. Sözen, “İbrahim Sözen Gençlik Merkezi 3 yıldır kentimizin kültür, eğitim ve sanat yuvası haline geldi. Halk Eğitim Merkezi ile de yürüttüğümüz kurslarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Biz de sık sık kursiyerlerimizi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip ediyoruz. Her yıl açılan sergilerimizin çeşitliliği ve güzelliği halkımız tarafından da takdir görüyor. Gençlik Merkezi’mizde halkımızla güzellikleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

DSC_6954

DSC_6975