Başkan Sözen Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bir yandan büyük yatırımlarını hayata geçirmek için gece gündüz çalışırken, kent esnafını da sık sık ziyaret ederek onların sorunlarını dinlemeyi ihmal etmiyor.

Başkan Sözen, Kardeş şehir Herford`a yapılan yurt dışı gezisinden döner dönmez ayağının tozuyla Sanayi esnafını ziyaret etti. Başkan Sözen`i karşılarında gören Sanayi esnafı oldukça memnun kaldı.

Sözen kimi işyerlerinde oturup çalışanlarla uzun uzun sohbet etti. Sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Sözen,``Biz her zaman Sanayi esnafımızı kendimize yakın hissettik. Onları sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Belediye olarak Sanayi Bölgesi`nde yol ve düzenleme çalışmalarımızı yapmıştık. Hizmetlerimiz devam edecektir. Sorunları dinleyerek çözüm bulmak sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Bütün hizmetler halkla beraber yapıldığı zaman verimli ve devamlılık getirir. Biz de bu unsurları göz önüne alıyoruz``dedi. Başkan Sözen`e hizmetleri için teşekkür edene esnaf ise ziyaretlerin artarak devam etmesini istedi.