14 Şubat Sevgililer Günü`nde Makamda Nikah

6Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,14 Şubat Sevgililer Günü`nde Belediye Başkanlığındaki makam odasında nikah kıydı.

Başkan Sözen,Mehmet Ali Karamancı İlköğretim Okulu`nda öğretmenlik yapan Meltem Demirdal ile serbest meslek sahibi Mustafa Çetiner`in,nikahlarını kıymak için makamında ağırladı. Evlilik tarihlerini özellikle 14 Şubat`a denk getiren çiftin şahitliklerini ise Münire Aksoy ve Berrin Küçük yaptı.

Çiftin nikahlarını prosedüre göre kıyan Başkan Sözen, bu çok özel günde evlenmeyi tercih eden çifte ömür boyu mutluluklar diledi.Nikah cüzdanını Meltem Demiral`a veren Başkan Sözen,``Nikahınız 14 Şubat Sevgililer Gününe denk getirdiğiniz için sizi iki kat şanslı görüyorum.Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum``dedi. Yeni evli çift, belediyenin başkanlık makam odasını nikah kıymak için açarak mutluluklarına ortak olan Şükrü Sözen`e çikolata ikram ederek teşekkür etti.