Belediyemizin Dev Temizlik Filosu Hizmette

8Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`in talimatıyla harekete geçen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, 27 araçlık yenilenen dev temizlik filosuyla dünya cenneti Manavgat`ın turizm sezonuna tertemiz başlaması için harıl harıl çalışıyor.

Başkan Sözen,temizlik işlerine önem veriyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm kenti Manavgat`ın daha temiz ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla bir dizi çalışma başlattı. Başkan Sözen`in talimatıyla harekete geçen Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut araç ve personelin daha etkin ve verimli çalışması amacıyla çalışmalar başlattı. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü, 27 araçlık filosuyla sezon için hazırlıklarını tamamladı.

27 Araçlık Dev Temizlik Filosu

Yeni alınan araçlarla da güçlendirilen temizlik işleri filosu, Manavgat`ı tertemiz yapmaya hazırlanıyor. 13 temizlik kamyonu, 4 damperli araç, 4 transit kamyonet, 1 tıbbi atık aracı, 2 ilaçlama aracı, 2 kepçe ve 1 kontrol aracı ile Manavgat sokaklarına çıkan temizlik işleri çalışanlarının çabası, kent halkının da takdirini topluyor.

Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen`in Çekimleri

Bu arada yine Başkan Sözen`in talimatıyla temizlik işlerinde kullanılan araç filosunun görselliği de yeni baştan ele alındı. Araçların her biri, Manavgatlı Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen`in özel doğa çekimleri fotoğraf albümünden alınmış fotoğraflarla giydirildi. Doğa temasının ele alındığı araç giydirmelerinde gelecek nesle temizlik ve doğa sevgisinin aşılandığı sloganlar da kullanıldı. Köymen`in başka bir yerde kullanılmamış olan fotoğraflarından seçilen fotoğrafların araçlara giydirilmesi kent halkının da hoşuna gitti.

Modern Araç Filomuz Halkın Hizmetinde

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ``Dünya cenneti Manavgat`ta kent temizliğini her zaman önemsediklerini, bu yüzden çalışmaları hızlandırdıklarını dile getirdi. Turizm sezonuna kadar eksik kalan tüm hazırlıkların tamamlanacağını belirten Başkan Sözen, vatandaşların da belediye çalışanlarına destek vermesini istedi. Daha temiz, daha sağlıklı, daha yaşanabilir bir Manavgat`ı yaratmak için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Yeni ve modern araç filomuz halkımızın her zaman hizmetinde olacaktır. Modern araçlarımızı belediyemize kazandırarak halkımızın hizmetine sunduğumuz için mutluyuz`` dedi.

Vatandaş da Destek Olmalı

Bu arada Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de vatandaşları çöp çıkarma saatleri konusunda bir kere daha uyardı. Yetkililer,``Müdürlüğümüz Başkanımız yönlendirmesiyle yoğun bir çalışma dönemine girdi. Ancak kentimizin daha temiz olabilmesi için vatandaşlarımızın desteği gerekli. Çabalarımıza ev ve işyerlerindeki halkımızın da destek vermesini, çöplerini belirlenen uygun saatlerde ve düzenli poşetlerde kapı önlerine bırakmalarını istiyoruz``dedi.