Regaip Kandiliniz Kutlu Olsun.

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen mübarek Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı:

Müslüman alemince kutsal sayılan Üçaylar'ın başlangıcındaki Regaip Kandili'ni hep birlikte kutluyoruz.

Toplumsal huzur ve barış için de vesile olacak bu çok kıymetli günde, toplumun tüm kötülüklerden arınması ve huzura kavuşmasını dileyerek dualar etmeliyiz. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz ve Manavgat'ın birliği ve bütünlüğü adına kabul olur.

Diliyorum ki toplumumuzda kardeşlik ve hoşgörü duyguları bugün vesilesiyle daha fazla pekişir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandili'nin İslam Aleminin ve Manavgatlılar için sevgi, huzur, sağlık, kardeşlik ve sosyal barışın birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni eder kandillerini en içten dileklerimle kutlarım.

Şükrü SÖZEN
Manavgat Belediye Başkanı