Manavgatlı Pehlivanların Kupa Sevinci

Bu yıl 25-26-27 Haziran'da Edirne Sarayiçi'nde yapılan 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Manavgatlı pehlivanlar, yine yüzümüzü ağarttı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına güreşlere katılan Ladik lakaplı genç sporcu Serhat Gökmen, geleneksel güreşlerde Başpehlivan 3.sü olarak kupayı Manavgat'a getirdi. Güreşlere katılan Osman Sarıdemir ise 200 kişi içinde Deste Orta Boyda 3.lüğü elde ederken, İbrahim İşbilir Küçük-Orta Küçük kategorisinde, İsmail Koç ise Küçük-Orta-Büyük Boy Kategorisinde çeyrek finale çıkarak güçlerini ortaya koydu. Geçtiğimiz hafta Pazar Günü Burdur Dirmil'de yapılan Yağlı Güreş Şampiyonasına katılan Serhat Gökmen ise yine başpehlivan olarak yüzümüzü güldürdü. Gençlerin yetiştirilmesinde emeği geçen hocaları Abdullah Seçim, Manavgat'a her zaman başarılar getirmeye devam edeceklerini söyleyerek kendilerini destekleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye yönetimine teşekkür etti. Seçim, bu hafta içinde Ankara-Sincan'da yapılacak olan yağlı güreşler ile Pazar günü Fethiye Karaçula Belediyesinin düzenleyeceği yağlı güreşlere de katılarak yine başarılarla dönmeyi hedeflediklerini anlattı. Seçim,"Geleneksel sporumuz yağlı güreşleri başından itibaren destekleyen Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e teşekkür ediyor ve biz de sonuna kadar kendisinin yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyoruz" dedi.