Genç İMO Öğrencileri Boğaz Otelde Kamp Yapıyorlar

inşaatçılar ve Mimarlar Odası Yöneticileri başta olmak üzere Türkiyenin her yerinden 160 öğrenci ve yöneticiler Belediyemize ait olan Boğaz Otel`de kamp kurdular.

İnşaatçılar ve Mimarlar Odası Yöneticileri başta olmak üzere Türkiyenin her yerinden 160 öğrenci ve yöneticiler Boğaz Otel`de kamp kurdular. 5-13 Eylül`de 8 günlük kamp yapacaklar.

Genç İMO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Harp konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi.``Antalya Manavgat`ta yapmış olduğumuz bu kampta bir çok etkinliklerimiz oluyor. Hiç birbirlerini tanımayan genç mühendis arkadaşlarımız arasında dostluk köprüsü kuruluyor. Kamp bitiminde ise birbirlerinden kopmalarından dolayı hüzünlü vedalar oluyor. Doğal yaşama tutunan genç İnşaat Mühendis ve Mimarlarımızla bölgelerde bulunan meslekten ağabeyleri ile birlikte oluyorlar.Buradaki kampın ateşini Diyabakırda gibi hissediyoruz. Bizler doğudan, batıdan, egeden, iç Anadoluludan yurdumuzun her yerinden gelmiş insanlarımız ile sosyal bir ortamda kollektif olarak dayanışma içerisindeyiz. Bulaşıklarımızı kendimiz yıkıyor ve ortaklaşa yemek yapıyoruz.Ayrıca Manavgat Belediyesine de bizleri ağırladıkları için teşekkür ederim.``dedi.