MANAVGAT BELEDİYESPOR ADİL ARICI’YLA COŞTU

DSC_7938

MANAVGAT BELEDİYESPOR ADİL ARICI’YLA COŞTU

Süper Amatör Merkez Doğu Gurubu’nda mücadele eden Manavgat Belediyespor evinde Kunduspor’u 8 – 0 skorla geçmeyi başardı.

Manavgat Belediyespor, Süper Amatör Merkez Doğu Gurubu 13. Hafta mücadelesinde Kunduspor karşısına çıktı. Manavgat Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi izlemeye ailesiyle beraber gelen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takıma tam destek mesajı verdi.

DSC_7906

Geçtiğimiz günlerde yaşanan terör olaylarında kaybettiğimiz şehitler için maç öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maçta oynadığı oyunla daha ilk dakikalarda Kunduspor’a karşı büyük bir üstünlük kuran Manavgat Belediyespor, 27. Dakikada Kaptan Adil Arıcı’nın attığı ilk golde de şehitleri unutmayarak tribünlere asker selamı verdi. Maç boyunca kontrolü elinden bırakmayan Manavgat Belediyespor, tecrübeli oyuncu Erdem Kandemir’in golüyle ilk yarıyı 2-0’lık skorla önde kapattı. Maçın ikinci yarısına daha motive olmuş bir şekilde çıkan Manavgat Belediyespor’da Adil Arıcı rüzgarı esti. 60. 61. 73. ve 77. dakikalarda 4 gol atan Kaptan Adil Arıcı bir de asist yaparak takımı coşturdu. Gol atan diğer isimler ise 70. Dakikada Mehmet Karagöz, 72. Dakikada Alihan Ünal oldu. Atılan gollerle sahadan 8-0’lık skorla galip ayrılan Manavgat Belediyespor, ligin derbisi olan Kestel Belediyespor maçı öncesinde büyük moral kazanmış oldu. Manavgat Belediyespor 31 Aralık Cumartesi günü Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda Kestel Belediyespor’la mücadele edecek. Saat 14.00’da başlayacak maçı izlemek isteyen taraftarlar için saat 12.00’de Manavgat Atatürk Kültür Merkezi önünden araç hareket edecektir.

DSC_7965

DSC_7969