MANAVGAT BELEDİYESİ KENTİ LALELERLE SÜSLEYECEK

DSC_0062

MANAVGAT BELEDİYESİ KENTİ LALELERLE SÜSLEYECEK

Manavgat Belediyesi, daha güzel ve içinde yaşanabilir bir Manavgat’ı oluşturma çalışmaları kapsamında 65 bin adet lale soğanının dikimine başladı.

Kenti güzelleştirme çalışmaları kapsamında harekete geçen Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, satın alınan 65 bin adet lale soğanının dikim çalışmalarına başladı. Kırmızı, beyaz, sarı ve mor renklerde alınan lalelerin kentin önemli noktalarına dikileceği belirtildi.

DSC_7117

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri şu anda dikimleri yapılan lalelerin Şubat ayı sonu, mart ayı başlarında açacağını söyledi. Lale soğanının fazla bakım ve sulama gerektirmediğini dile getiren yetkililer, ancak vatandaşlardan ekilen soğanları açıncaya kadar koruma ve zarar vermemeleri ricasında bulundu. Manavgat Belediyesi’nin lale dikim çalışmalarını izleyen vatandaşlar ise “Belediyemize kentimizi güzelleştirdiği için teşekkür ederiz. Lalelerimizin büyüyüp yeşermesini sabırla bekleyeceğiz” dedi.

DSC_7119