MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “3. GENÇLERİN GÖZÜNDEN MANAV

GEN+çLER¦-N G+ûZ+£NDEN 1 jpeg

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN “3. GENÇLERİN GÖZÜNDEN MANAVGAT” YARIŞMASI

Manavgat Belediyesi, kentteki resmi ve özel liseler ile üniversite öğrencileri arasında “Gençlerin Gözünden Manavgat” şiir, resim ve sosyal proje yarışmasının üçüncüsünü düzenliyor.

Bu yıl gençler “Manavgat Farklı Güzel” Temasıyla 8 MAYIS tarihine kadar yarışmaya katılabilecek

Manavgat Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ikincisini düzenlediği “Gençlerin Gözünden Manavgat” yarışması, 3’üncü kez gençlerle buluşacak. Manavgat Belediyesi'nin geleneksel hale getirmeyi hedeflediği ödüllü yarışma, bu yıl da 3 kategoride “Manavgat Farklı Güzel” temasıyla pek çok sanatsever ve sosyal sorumluluk sahibi genci bir araya getirmeyi hedefliyor. Kentteki resmi ve özel liseler ile Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında resim, şiir ve sosyal proje dallarında açılan yarışmanın şartnamesi belli oldu. Yarışmaya katılmak isteyen gençler, ilgili şartnameye Manavgat Belediyesi’nin resmi web sayfasından ulaşabilecek.

SON KATILIM 8 MAYIS

Yarışmaya katılmak isteyen lise ve üniversite öğrencilerinin eserlerini, son katılım tarihi olan 8 Mayıs 2017 Pazartesi gününe kadar elden veya posta yoluyla Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerektiği tüm okullara duyuruldu. Manavgat Belediyesi organizasyonu ile belirlenecek olan jüri üyeleri 12 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak eserleri değerlendirmeye tabi tutacak. 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü ise sonuçlar açıklanacak. 17 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan ödül töreninde ise 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olan öğrencilere laptop, ipad ve fotoğraf makinesi, ödül olarak sunulacak.

BAŞKAN SÖZEN'DEN GENÇLERE DAVET

Gençlerin bakış açışının çok önemli olduğunu ve kendilerini ifade etmeleri gerektiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ''Gençlerin bir çok alanda bastırılmaya çalışıldığı, hayallerin önüne geçildiği ‘sen daha küçüksün’ denilip hep ötekileştirildiği öğretilerimizden sıyrılarak, gençlere şiir, resim ve hayata geçirmek istedikleri sosyal projeler üzerinden Manavgat Belediyesi olarak kendilerini ifade imkanı veriyoruz. Bu yıl ‘Manavgat Farklı Güzel’ temasıyla 3. kez gençlerimizle buluşturulacak olan yarışmamıza tüm gençlerimizin katılmasını arzu ediyoruz” dedi.