BAŞKAN SÖZEN'DEN BAŞARILI BOKSÖR'E ALTIN

DSC_5773

BAŞKAN SÖZEN'DEN BAŞARILI BOKSÖR'E ALTIN

Spora ve sporcunun her zaman yanında olan ve desteklerin esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nda ağır sıklette Türkiye 3.sü olan Ceyhun Kastan'ı makamında ağırladı.

Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek ağır sıklet'te Türkiye 3.sü olan Manavgatlı sporcu Ceyhun Kastan'a bir ödülde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den geldi. Yalova'da 22 ve 28 ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Gençler Şampiyonası'nda 3. olarak bronz madalya alan Ceyhun Kastan Başkan Sözen'in konuğu oldu.

DSC_5759

Oasis Boks Okulları Başkanı Levent Apak, Antrenör Mustafa Sümer ve Ceyhun Kastan'danı Başkan Sözen kapıda karşıladı. Spor hakkında kısa bir söyleşinin ardından Başkan Sözen, başarılı sporcuya altın hediye etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra konuşan Başkan Sözen, Yapılacak olan Türkiye Liseler Arası Boks Şampiyonası'nda başarılı sporcudan şampiyonluk beklediğini belirterek başarılar diledi.

DSC_5763

DSC_5768