MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CEVİZLER VE SIĞIRCILAR’A ASFAL

SI¦ŞIRCILAR SICAK ASFALT (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CEVİZLER VE SIĞIRCILAR’A ASFALT ÇALIŞMASI

Manavgat Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların rahat ulaşımını sağlamak amacıyla sıcak asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat Belediyesi kırsal mahallelere ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belenobası Mahallesi’ne bağlı Sığırcılar Mevkii’nde 1 km’lik yola sıcak asfalt dökerken, Cevizler Mahallesi’ne de vatandaşların yoğunlukla kullandığı bölgelere sıcak asfalt döktü.

SI¦ŞIRCILAR SICAK ASFALT (1)

Belediyenin asfalt çalışmaları mahalle halkını oldukça memnun etti. Özellikle kırsal mahallelerden gelen talep ve şikayetleri doğrultusunda hizmet vermeye özen gösterdiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen vatandaşları mağdur etmeden hızlı ve etkin çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen, “Cevizler’de ve Sığırcılar’da hızlı bir şekilde sıcak asfalt çalışmalarımızı yaptık. Gelen taleplere göre asfalt çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

CEV¦-ZLER SICAK ASFALT (4)CEV¦-ZLER SICAK ASFALT (2)