MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CEVİZLER MAHALLESİ’NE PARKE

DNZ_2547

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN CEVİZLER MAHALLESİ’NE PARKE

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cevizler Mahallesi’nde iki yola parke döşeyerek vatandaşların evlerine kolayca ulaşmalarını sağladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Ekipleri kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Cevizler Mahallesi’nde 560 m2’lik alana toplam 320 metre bordür taşı ve 200 metre uzunluğunda parke döşemesi yaptı.

DNZ_2550

Ekiplerin, çalışmalarını bölge halkını mağdur etmeden ve planlanan süreden önce bitirmesi ise mahalle sakininin yüzünü güldürdü. Manavgat Belediyesi’nin çalışmalarından oldukça memnun olan bölge halkı Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat’ın 106 mahallesine ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeyi ilke edindiklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Tüm mahallelerimize eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Cevizler Mahallemizde da bu kapsamda vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik. Parke çalışmamızı tamamladık. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm mahallelerimize aynı doğrultuda hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

DNZ_2541

DNZ_2555