AŞK GREVİ'NE YOĞUN İLGİ

IMG_1428

AŞK GREVİ'NE YOĞUN İLGİ

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, ücretsiz olarak düzenlediği “Aşk Grevi” isimli tiyatro oyunu, tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Grubu'nun hazırlamış olduğu “Aşk Grevi” adlı tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro, Manavgatlı tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gördü.

IMG_1292

Savaş Aykılıç'ın yazdığı Ayhan Rüzgar'ın yönettiği “Aşk Grevi” adlı tiyatro oyununda Ayhan Rüzgar, Yılmaz Rüzgar, Ali Hakan Öz, Hülya Eren Ertekin, Zeynep Köse, Betül Çiçekli, Yusuf Bayram ve Berat Can Serin gibi sanatçılar rol aldı. Eski Anadolu'da geçen oyun, erkeklerin sürekli savaşlarda olmasından bıkan kadınlar erkeklere oyun oynamaya karar vermesiyle başlar. Savaştan dönen erkeklerin kadınların aşk greviyle karşılaşmasını konu alıyor. Oyuncuların zaman zaman seyircilerin arasına karışarak onlarla diyaloğa geçmesi ise seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Oyun sonunda oyuncular, Manavgatlılar öz çekim yaparak anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

IMG_1315

IMG_1361