DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR OLDU

DSC_3985

DERBİDE GÜLEN TARAF MANAVGAT BELEDİYESPOR OLDU

Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren favori iki takım Manavgat Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Manavgat Belediyespor’la Kestelspor arasında gerçekleşen mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1’lik sporla kazandı.

DSC_4004

Süper Amatör Ligi’nde mücadele edip play off’lara kalan iki takım Manavgat Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Play off maçlarının iki favori ismi Manavgat Belediyespor’la Kestelspor arasında gerçekleşen mücadeleyi ev sahibi Manavgat Belediyespor zorlanmadan kazandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yoğun programı nedeni ile katılamadığı maça belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, sporseverler ve çok sayıda Manavgatlı taraftar katıldı.

DSC_4211

Mehmet Can Katipoğlu’nun 11. Dakikada kontra ataktan bulduğu golle ilk yarı üstün kapatan takım Kestelspor oldu. İkinci yarıya daha baskılı ve istekli başlayan Manavgat Belediyespor 55. Dakikada Engin Ulutaş’ın penaltıdan bulduğu golle durumu 1-1’e getirdi. Süper Amatör ligi’ni gol kıralı olarak tamamlayan Adil Arıcı 64. Dakikada ikinci golü atarak Manavgat Belediyespor’u 2-1öne geçirdi. Maç sonuna kadar skoru korumayı başaran Manavgat Belediyespor bir üst lige çıkmak için önemli bir sınavı geçmiş oldu. 12 Şubat Pazar günü Muratpaşa deplasmanına çıkacak olan Manavgat Belediyespor’un maçını izlemek isteyen taraftarlar için Atatürk Kültür Merkezi önünden araç hareket edecek.

DSC_4051

DSC_4061