MANAVGAT BELEDİYESİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE KANAL ETRAFINA TA

DSC_3648

MANAVGAT BELEDİYESİ SANAYİ MAHALLESİ’NDE KANAL ETRAFINA TAŞ DÖŞEDİ

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Mahallesi 2051 sokakta, yağmur suyu nedeniyle çökme yaşanmaması için kanalın etrafına taş pere döşedi.

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Mahallesi 2051 sokakta bulunan kanal boyuna taş pere döşedi. Yağmur suyundan dolayı çökme yaşanmaması için yapılan çalışmalar, kısa sürede bitirilerek kış aylarında bulunduğumuz dönem içerisinde, yaşanabilecek olan birçok sorunun önüne geçmiş oldu.

DSC_3643

Fen İşleri ekiplerinin, toplamda 20 metrelik alanda yaptığı çalışmanın, mahalle sakinlerini mağdur etmeden bitirmesi, bölge halkını memnun etti. Kentte yapılan tüm çalışmaların halkın talep ve şikayetleri doğrultusunda yapıldığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Ekiplerimiz, görev alanlarımız içerisinde bulunan tüm bölgelerin sorununu yerinde tespit ederek çalışmasını gerçekleştiriyor. Mevsimsel şartlardan dolayı yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

DSC_3647

DSC_3653