TARAFTARLARDAN MANAVGAT BELEDİYESPOR'A TATLI DOPİNGİ

DSC_6297

TARAFTARLARDAN MANAVGAT BELEDİYESPOR'A TATLI DOPİNGİ

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi ve Manavgat Belediyespor'a antrenman sonrasında taraftarlar moral verdi.

Play Off mücadelesi veren Manavgat Belediyespor'a Beymelek maçı öncesinde taraftarlar moral ziyaretinde bulundu. Zorlu geçen Play Off mücadelelerinde takımı yalnız bırakmayan Manavgat Belediyespor'lu taraftarlar Manavgat Atatürk Stadyumu Tesisleri'nde yapılan antrenmana da giderek futbolculara baklava ikram etti.

DSC_6294

26 Şubat Pazar Günü Manavgat Atatürk Stadyumu'nda Beymelek Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Manavgat Belediyespor'a güvenlerinin tam olduğunu belirten Manavgat Belediyespor'lu taraftarlar, baklavaları futbolculara kendi elleriyle yedirmeyi de ihmal etmedi. Beymelek Belediyespor hazırlıklarını günde bir antrenmanla devam eden Manavgat Belediyespor'lu sporcular kendilerinden desteklerini hiçbir zaman esirgemenyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve Manavgat Belediyespor'lu taraftarlara teşekkür etti. Manavgat Belediyespor ve Beymelek Belediyespor mücadelesi izlemek isteyen taraftarlar için 26 Şubat Pazar günü saat 13.00'da Manavgat Atatürk Kültür Merkezi önünden servis kaldırılacak.

DSC_6292

DSC_6306