EFENDİSİ OLMAYAN KADINLAR MANAVGAT’TA SAHNELENDİ

DSC_6671

EFENDİSİ OLMAYAN KADINLAR MANAVGAT’TA SAHNELENDİ

Usta gazeteci Tayfun Talipoğlu ve Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Mustafa Özarslan’ın birlikte sahnelediği “ Efendisi Olmayan Kadınlar” isimli gösteri Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Manavgat Belediyesi’nin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği gösteriye Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, birim müdürleri ve çok sayıda Manavgatlı katıldı.

DSC_6565

Ali İnal Murat’ın yazıp yönettiği gösteride kadına şiddeti, tecavüzü ve erkek hegamonyasını anlatan eser, büyük beğeni topladı. Usta gazeteci Tayfun Talipoğlu’nun espirili yaklaşımı izleyenleri kahkahaya boğdu. Grup Çığ’ın müziği eşliğinde sahnede en sevilen türküleri seslendiren Mustafa Özarslan’a Manavgatlı seyircilerde eşlik etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in protokolde oturmak yerine seyircilerin arasına giderek eseri merdivenlerden izlemesi ise Manavgatlı tiyatroseverler tarafından takdir gördü. Usta gazeteci Talipoğlu, Başkan Sözen’i sahneye davet ederek teşekkür etti, Talipoğlu “ Manavgat’a böylesine güzel bir Kültür Merkezi’ni kazandıran, bizi güzel ağırlayan ve bu güzel seyirciyle buluşturan Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. Sözen çiçek ve plaket takdim ettikten sonra yaptığı açıklamada “ Çok değerli dostlarım bu akşam annelerimizle eşlerimizle sevgilelerimizle yarenlerimizle yoldaşlarımızla ve iki tane muhteşem dostumuzla çok güzel bir akşam geçirdik. Her iki dostum da benim sesleriyle tarzlarıyla usluplarıyla ve en önemlisi duruşlarıyla hayran olduğum iki isim. Sayelerinde çok güzel bir akşam geçirdik kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

DSC_6576

DSC_6600