MANAVGAT BELEDİYESİ NİKAH SALONU HİZMETE AÇILDI

MANAVGAT BELEDİYESİ NİKAH SALONU HİZMETE AÇILDI

Manavgat Belediyesi'nin, yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek amacı ile yaptırdığı yeni nikah salonu, düzenlenen muhteşem bir tören ile hizmete açıldı.

Manavgat Belediyesi'nin, yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek amacı ile yaptırdığı nikah salonu, düzenlenen muhteşem bir tören ile hizmete açıldı. Belediye hizmet binası karşısında, Yukarı Pazarcı Irmak kıyısına denk gelen yerdeki nikah salonunun açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve eşi Hatice Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO (Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Boztaş, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgütü temsilcisi oda ve derneklerin başkanları üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri, basın mensupları ve Manavgat halkı katıldı. Yoğun ilgi gören açılışta, belediyece yaptırılan Nikah Salonu oldukça beğeni topladı. Tüm şehitler ve 15 Temmuz demokrasi şehitleri adına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile Nikah Salonu’nun açılış töreni başladı.

HİZMETE DEVAM

Tüm konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, açılış öncesi yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte dahi hizmet ve açılışların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, '' Bu topluma hizmet etmek için başlattığımız süreci aksatmadan devam ettiriyoruz. Manavgat halkı her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu yüzden motivasyonumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Açılışını yaptığımız nikah salonu, tüm yeni evlenecek çiftlere ve Manavgat halkına hayırlı uğurlu olsun '' dedi. Açılış töreni boyunca keyifli anlar yaşandı ve hoşça sohbetler edildi.

BAŞKAN SÖZEN'DEN ''İSKELE'' ve ''GONDOL'' SÖZÜ

Ardından tüm protokol üyeleri ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Kurdele kesiminden sonra Elif Güler-Adnan Kündüm ile Mine Karacaoğlu-Ufuk Bolat çiftlerinin nikahları, Manavgat halkının katılımıyla Başkan Sözen tarafından kıyıldı. Sözen, nikah sonrasında yeni evlenen çiftlere Mustafa Kemal Atatürk imzalı bir kalem, evlenme sertifikası ve kahve fincanı hediye ederek mutluluklar diledi. Sohbetler esnasında müthiş ırmak manzarasına sahip nikah salonuna iskele isteyen bir vatandaşın çağrısına da cevap veren Başkan Sözen, iskelenin yanısıra bir de beyaz bir gondol temin edilerek yeni evli çiftlerin bu gondolla nikah salonuna getirileceği sözünü verdi.

GÜZEL ve NEZİH BİR ORTAM

Toplamda 3 bin 360 m2 alana sahip nikah salonu mutlu başlangıçların ilk adresi olacak. Yeşille mavinin birleştiği noktada yer alan nikah salonunun çevresinde fotoğraf alanları, süs havuzları da bulunuyor. Evlenecek çiftler, bu mutlu günlerini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekimlerini de eğlenceli bir şekilde burada yapabilecek. 2 tane memurun devamlı görev yapacağı nikah salonunda çiftler artık işlemlerini tek noktadan ve rahat bir şekilde yürütebilecek. Yeni evlenecek çiftlerin güzel, geniş ve nezih bir ortamda aile ve dostlarıyla mutluklarını paylaşabileceği nikah salonunda, gelin odası, memur odası ve WC’ler de bulunuyor.