PLAJ VOLEYBOLU FIRTINASI SONA ERDİ

DSC_3441

PLAJ VOLEYBOLU FIRTINASI SONA ERDİ

Manavgat Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında ilkini düzenlediği plaj voleybolu turnuvası sona erdi. Halk kategorisinde erkeklerde Tempo Market, bayanlarda ise Başarı Koleji oldu. Manavgat Cup kategorisinde ise Valentyna - Oksana çifti birinciliği göğüsledi.

DSC_3110

Manavgat Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında ilkini düzenlediği plaj voleybolu turnuvası sona erdi. Boğaz Otel Plajında yapılan mücadeleleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Manavgatlı spor severler ve yerli, yabancı birçok turist izledi. Halk kategorisi ve Manavgat Cup kategorisi olmak üzeri iki ayrı kategoride mücadeleler yapıldı. Halk kategorisine 16 erkek, 8 bayan takımı katılırken Manavgat Cup kategorisinde ise 8 profesyonel bayan voleybol takımı katıldı.

DSC_3368

KUPA VE MADALYALA TAKDİM EDİLDİ

Altı gün süren ön eleme maçlarının ardından yarı final ve finale kalan takımlar izleyicilere kıran kırana bir mücadele izletti. Yapılan maçlar sonucunda halk kategorisinde erkeklerde birinci Tempo Market takımından Umut ve Celil olurken, bayanlarda ise Bahçeşehir Koleji takımından Ayça ve Ebrar oldu. 2 Ukrayna, 1 Rusya ve 5 Türk Takımının müsabakalarına sahne olan Manavgat Cup kategorisinde ise Valentyna - Oksana çifti birinci oldu. T 2 Kategoride toplam 32 takımın mücadele ettiği maçlarda 64 sporcu ter döktü. Sporcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen '' Ülkemizin zor süreçlerden geçirdiği bu günlerde insanlarımızın biraz kafasını dağıtmak , gençlerimizi spora yöneltmek ve Manavgat'ı sosyal bir kent yapmak amacıyla başlattığımız bu turnuva, halkımızdan yoğun ilgi gördü. İlerleyen yıllarda da geleneksel hale getireceğimiz turnuvaya daha da yoğun bir katılım bekliyorum'' dedi. Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa, sporculara madalya ve hakemlerde plaketleri Başkan Sözen tarafından takdim edildi.

DSC_3386

DSC_3411