MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN MAHALLELERDE ASFALT ATAĞI

DCIM 1 (2)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN MAHALLELERDE ASFALT ATAĞI

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Başlatılan asfalt çalışmaları Sorgun, Sarılar, Hatıplar, Yeniköy, Ilıca ve Çavuşköy mahallelerinde sona erdi.

DCIM (5)

Yapılan çalışmalar bölge halkının yüzünü güldürürken ulaşımı da kolaylaştırdı. Evrenseki, Bucakşeyhler, Ulualan ve Örenşehir mahallelerinde de asfalt hazırlık çalışmaları devam ederken Kavaklı ve Bozyaka Mahallelerinde ise yol bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Hazırlıklar kapsamında yol düzenlemeleri yapılırken, astar dökümlerinin gerçekleştirildiği açıklandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ''Asfalt sezonunun başlaması ile mahallelerimizden gelen istek ve şikayetler doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürebilmek. Mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın daha konforlu ve hızlı bir ulaşım sağlamaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Yol, yapım bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Mahallerdeki asfalt çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yollarımızı hizmete açabilmek amacındayız '' dedi.

DCIM (2)

DCIM (3)