MANAVGAT PLAJ FUTBOLUNDA ŞAMPIYON ÖZBA YAPI İNŞAAT OLDU

MANAVGAT PLAJ FUTBOLUNDA ŞAMPIYON ÖZBA YAPI İNŞAAT OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Manavgat Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Manavgat Etabı sona erdi. Yerli ve yabancı birçok turistinde heyecanla izlediği turnuvanın sonunda gülen taraf Özba Yapı İnşaat Takımı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Manavgat Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbolu Ligi Manavgat Etabı sona erdi.Boğaz Otel sahilinde gerçekleştirilen 20 müsabakada 12 takım 144 sporcuyla mücadele etti. Yerli ve yabancı 14 bin kişinin izlediği 7 günlük turnuvanın sonunda gülen taraf Özba Yapı İnşaat Takımı oldu. Final maçında Zabıta Müdürlüğü ile mücadele eden Özba Yapı İnşaat Takımı 4-1'lik galibiyetle şampiyon oldu.

KUPA VE MADALYALA TAKDİM EDİLDİ

Beş gün süren ön eleme maçlarının ardından yarı finale kalan 4 takım izleyicilere kıran kırana bir mücadele izletti. Yapılan maçlar sonucunda namağlup bir şekilde şampiyonluğunu ilan eden Özba Yapı İnşaat Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Manavgat Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü Takımı ile Cenaze İşleri Takımı ise gösterdikleri performansla ikinci ve üçüncü olmayı başardılar. Yarı Final ve Final Maçlarının 6'şar golle Adil Arıcı ve Okan Aslan en skorer isimleri olurken, ön eleme maçlarında ise attığı 13 golle İbrahim Güzel gol kralı oldu. Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa, sporculara madalya ve hakemlerde plaketleri Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek tarafından takdim edildi.

DSC_2010

DSC_2056