SİDE KÜLTÜREVİ SERGİ SALONU RESİM SERGİSİ İLE AÇILDI

DSC_3856

SİDE KÜLTÜREVİ SERGİ SALONU RESİM SERGİSİ İLE AÇILDI

Side Kültürevi Sergi Salonu, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış oldukları resim, rölyef ve el sanatları sergisi ile açıldı.

DSC_3870

Manavgat Belediyesi Side Kültürevi Sergi Salonu, kültür ve sanat etkinlikleriyle birlikte düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. Keman ve akordeon eşliğinde açılan Side Kültürevi sergi salonu'nun açılışına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Çoşar, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, oda başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesinde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tarih, kültür ve sanatın beşiği olan Side'nin 3000 yıllık bir geçmişi olduğunu belirterek, '' Daha önceleri ofis olarak kullanılan bu mekanı restore ederek Side'ye ve Manavgat Halkına yakışır bir Kültürevi ve Sanat Merkezi haline getirdik. Uzun zamandır hayal ettiğimiz, Kültür ve Sanatla iç içe olan bu mekanı Manavgat'a kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hizmete açtığımız bu mekan bundan sonra bünyesinde barındırdığı sergi salonu ile her zaman halkımızın gezip görebileceği bir yer haline gelecek. Vatandaşlarımızın bir nebze olsun sıkıntılarını atabileceği, sosyalleşebileceği Side Kültür Evi Sergi Salonu tüm Manavgat halkına hayırlı olsun'' dedi. Hep birlikte salonun gezilmesinin ardından Muhteşem Deniz Manzarasına karşı hazırlanan kokteyle geçildi. Hoşça sohbetlerin edildiği kokteylde Başkan Sözen konuklarla tek tek ilgilendi. İbrahim Sözen Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış oldukları resim, rölyef ve el sanatlarından oluşan sergi 12 Ağustos Cuma gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

DSC_3842

DSC_3899