BAŞKAN SÖZEN'DEN SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

DSC_6365

BAŞKAN SÖZEN'DEN SÜNNET ÇOCUKLARINA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Toplu Sünnet Şöleni kapsamında çeşitli hastanelerde sünnet ettirilençocukları ziyaret etti.

DSC_6389

Manavgat Belediyesi'nin bu yıl düzenleyeceği Toplu Sünnet Şöleni kapsamında kayıt yaptıran 150 çocuğun sünnet ameliyatları yapılmaya başlandı. Eylül ayında yapılacak olan düğün öncesinde kayıt yaptıran çocuklardan bir kısmı bugün çeşitli hastanelerde sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sünnet olan çocukları hastanelerde ziyaret etti. Çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Sözen, korkup ağlayan çocuklara da moral verdi. Renkli görüntülere sahne olan ziyaret boyunca Başkan Sözen, çocuklar ve ailelerle sohbet edip espriler yaptı. Son derece hijyenik ortamda uzman doktorlar tarafından sünnet edilen çocuklar Başkan Amcalarını karşılarında görünce çok mutlu oldu. Manavgat Belediyesi'nin sünnet şenlikleri kapsamında Anadolu Hastanesi'nde 15, Yaşam Hastanesi'nde 50, Eslem Hastanesi'nde 60 ve Akdeniz Hastanesi'nde de 25 çocuk, belediyece sünnet ettirildi. Başkan Sözen, Eylül ayının 1'i ile 10'nu arasında belirlenen bir tarihte düzenlenecek olan sünnet şenliklerine tüm Manavgat halkını davet etti.

DSC_6333

DSC_6399