Küçük Futbolcuların Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Beden Eğitimi ve İzcilik Kurlu Başkanlığı´nın organize ettiği "Danone Küçük Erkekler Futbol Turnuvası" nda Antalya’da 205 takımı geride bırakarak
İl birincisi ve il ikincisi olan Çağlayan ve Atatürk ve İlköğretim Okulu futbol takımı, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Başkanı Nedim Abacı, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Özen, Müdür Yardımcısı Erdem Sakarya, Beden Eğitimi Öğretmeni Adil Arıcı ve Çağlayan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Gül ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bekir Reis ile birlikte Başkan Sözen’i ziyaret eden öğrenciler, sevinçlerini Başkan Sözen ile paylaştı. Başarılı küçük futbolcuları toplantı masasında ağırlayan Başkan Sözen, sporda elde edilen başarıların kendisini her seferinde gururlandırdığını söyledi. Kendisinin de küçük yaşlardan itibaren futbol, voleybol ve basketbol dahil sporun her dalıyla ilgilendiğini dile getiren Başkan Sözen, bu yüzden spor yapan gençlere her zaman destek olduğunu, onların moral ve motivasyonlarını artıracak projeleri hayata geçirmeye çalıştığını anlattı. Manavgat’taki Çağlayan ve Atatürk ilköğretim okulu öğrencilerinin elde ettiği başarının çok önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Sözen, bundan sonraki maçlarda da futbolcuların başarılı olmaları için elinden geleni yapacağını söyledi. Öğrencilere, sporla uğraşırken derslerini ihmal etmeme uyarısında da bulunan Başkan Sözen, futbolculara 22-23 Mart tarihlerinde Çağlayan İlköğretim Okulu´nun, 27-28 Mart tarihlerinde de Atatürk İlköğretim Okulu´nun Kuşadası´nda yapacağı Türkiye Şampiyonası turnuva maçlarında başarılar diledi. Başkan Sözen, "Bizleri elde ettikleri başarıyla gururlandıran küçük sporcularımıza Kuşadası´nda yapacakları maçlarda başarılar dilerim" dedi.