Başkan Sözen işitme engelli sporcuları ağırladı.

İşitme Engelliler Spor Kulübü' nün sporcuları Belediye Başkanımız Şükrü Sözen' i makamında ziyaret etti. Güç koşullar altında spor faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren işitme engelliler, Başkan Sözen' den destek istedi. Sözen ise, spora ve sporcuya her zaman önem vereceklerini söyledi.

Gün içinde işlerini aksatmadan yürütmek isteyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ziyaretçi saatlerini 13.30 ile 15.00 olarak belirleyerek vatandaşla da bütünleşmeye devam ediyor. Son olarak İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün sporcularını makamında ağırlayan Başkan Sözen, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını söyledi. Genel Koordinatör ve takımın tercümanı Kuddusi Aydın zor şartlar altında takımın faaliyetlerini sürdürdüklerini anlattı. Durumlarını anlatan bir mektubu da Başkan Sözen’e sunan Aydın, “Zor da olsa voleybol, futbol ve güreş dallarında spor faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Futbolda 2. ligden 1.lige geçme yolundayız. Güreş dalında ise 2 Türkiye birinciliğimiz, bir Türkiye ikinciliğimiz var. Voleybolda ise ilk yılımız. Daha başarılı olmamız için desteğe ihtiyacımız var” dedi. Sporcuları nazik bir şekilde ağırlayıp Kuddusi Aydın ile uzun uzun sohbet eden Başkan Şükrü Sözen ise, belediye olarak sporcuya sahip çıkacaklarını dile getirdi. Sözen, “Engelli çocuklarımızın spor yaparak topluma daha iyi uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Bu yüzden bu sporcularımıza daha çok önem veriyoruz. Belediyemiz her zaman takımın her türlü faaliyetine destek verecektir” diye konuştu.