Belediyemizden Altyapı Atağı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçedeki alt yapı ve kanalizasyon eksikliklerinin acilen tamamlanması için ilgili birimleri harekete geçirdi. Gece gündüz aralıksız olarak çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öncelikle yapılaşmaya yeni açılan bölgelerdeki çalışmaları tamamlıyor.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede kanalizasyon alt yapısı eksiği bulunan mahallelerde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı ile harekete geçen Kanalizasyon Şefliği’ne bağlı 20 kişilik ekip, 19 mahalleyi tarayarak eksikleri tespit ediyor. Özellikle yapılaşmaya yeni açıldığı için kanalizasyon altyapısına sahip olmayan bölgelerde çalışan ekipler, işlerini en kısa sürede bitirerek vatandaşı rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyor. Bahçelievler, Kavaklı ve Aydınevler Mahalleleri’ndeki kanalizasyon çalışmalarını tamamladıklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü Kanalizasyon Şefi Tarık Şen, işlemler sonrasında ise asfaltlama çalışmalarının da süratle yapıldığını vurguladı.

Halkımız rahat etsin diye.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, ilçede alt yapı ve kanalizasyonu bulunmayan bölgenin kalmaması için ekipleri seferber ettiğini belirterek vatandaşlardan çalışmalar bitene kadar sabır istedi. Sözen, “Manavgat’ımızın pek çok eksiği var. Bunlardan birisi de imara yeni açılan bölgelerdeki kanalizasyon altyapılarıdır. Belediye olarak bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar vatandaşlarımızın Manavgat’ta rahat bir yaşam sürdürmesi ve geleceğimizin daha güzel olabilmesi içindir. Kazı çalışmalarımız sırasında sıkıntı verdiğimizi de biliyoruz. Ancak vatandaşlarımızdan işlerimiz bitene kadar sabır ve destek istiyoruz” diye konuştu.