Plajda harıl harıl temizlik.

Manavgat Belediyesi, deniz sezonunun açılmasıyla birlikte plajdaki temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşların temiz bir sahilden denize girmelerini sağlamak isteyen Başkan Şükrü Sözen, bütün gün temizlik yapacak bir devriyeyi faaliyete geçirdi.

Manavgat ilçe merkezinin temizliği için 24 saat görev yapacak bir temizlik timi kurduran Belediye Başkanı Şükrü Sözen, deniz sezonunun açılmasıyla birlikte sahillere de el attı. 5 kilometrelik halk plajında başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında üst katmandaki kumlar eleniyor, cam kırıkları ve sigara izmaritleri toplanıyor, plaj harıl harıl yaza hazırlanıyor. Başkan Sözen ayrıca, plajda bütün gün temizlik yapıp halkı bilgilendirmesi amacıyla bir ekip de görevlendirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Arça Temizlik Şirketi İşçi Sorumlu Müdürü Yılmaz Türe, amaçlarının vatandaşların yaz ayında daha hijyenik ortamda denizden faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Yaz ve deniz sezonu başladı. Halkımız bundan sonra yoğun olarak halk plajından faydalanacak. Bu nedenle plajdaki temizlik çalışmalarımızı hızlandırdık. Çalışmalarımızı ise bütün güne yaydık. Amacımız halkımızın plajdan en sağlıklı bir şekilde yararlanmasını sağlamak. Vatandaşlarımızdan da plajın temizliği konusunda duyarlılık bekliyoruz” dedi.